torsdag 9. februar 2012

Kolonihagen, Frognerveien (januar 2012)
Inn en port og gjennom en bakgård ligger restauranten Kolonihagen. De satser på økologiske, kortreiste råvarer. Det måtte vi teste ut!

Lokalene var trivelige og uformelle, og servitøren oppmerksom og høflig. Vi fikk umiddelbart et godt inntrykk. Harry og Hermine gikk for en lun terte med steinsopp, søt rødvinssirup og trøffelaoioli til forrett. Nydelig! Hovedretten ble piggvar med urterisotto. Den svarte også til forventningene. Roy på sin side var ikke så sulten den kvelden, og bestilte en blomkålsuppe.

Etter maten bestilte Hermine en ingefærte. Hun ble positivt overrasket over at den ble brygget på ingefærskiver. Og den smakte så godt at en i det utvidede selskapet måtte bestille en selv. En te-vinner med andre ord! Harry og Roy satte pris på påfyll på kaffen de bestilte.


Terningkast


Harry
Hermine
Roy
Kjøkken
6
5
Pris
4
3
Omgivelser
5
5
Service
5
5
Gjennomsnitt
5
4,5

Totalvurdering: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar