søndag 19. desember 2010

Foreslå en restaurant!

Er det en restaurant du lurer på om du bør gå på? Ønsker du at Harry, Roy og Hermine skal bruke kompetansen sin og anmelde den? Nå kan DU komme med forslag til hvor trekløveret skal dra neste gang! Kom med ditt forslag i kommentarfeltet.

New Orleans Restaurant & Cajun Café

New Orleans Restaurant & Cajun Café, Rosenkrantz' gate 7 (desember 2010)
Desember betyr julemat, og siden vi tidligere år har testet både lutefisk og pinnekjøtt ville vi prøve et sted som serverer kalkun denne gangen. Valget falt på New Orleans Restaurant i Rosenkrant'z gate, men det ble dessverre ingen stor suksess. Vi hadde valgt et bord med utsikt inn på kjøkkenet, som ved første øyekast så delikat og renslig ut. Dessverre endret dette inntrykket seg da en av kokkene puttet en matbit inn i munnen med fingrene uten å skifte hansker etterpå. Ellers var servicen grei og lokalet hyggelig nok, men maten holdt ikke mål. Kalkunen var tørr, stuffingen var smakløs og den brune sausen var veldig kjedelig. Til restaurantens forsvar skal det sies at Sigrun som sammen med Martha var med istedenfor Roy denne gangen, og som hadde bestilt fisk var mer fornøyd med maten. Men for saftig kalkun med smakfullt tilbehør kan vi dessverre ikke anbefale New Orleans Restaurant & Cajun Café.

Terningkast



Harry
Hermine
Roy
Kjøkken
2
2
3
Pris
3
3
3
Omgivelser
3
4
4
Service
4
4
4
Gjennomsnitt
3
3,25
3,5




Totalvurdering: 3,25

søndag 12. desember 2010

Bistro Brocante

Bistro Brocante,Thorvald Meyers gate 40 (november 2010)
Denne gangen hadde Roy to vikarer til å utføre anmeldelsesoppdraget. De gjorde en god innsats og lot seg ikke engang stoppe av å måtte bryte opp en hengelås for å komme frem i tide.

Bistro Brocante har en fristende fransk meny, og både coq au vin og and kan anbefales. Selv om det var en travel fredagskveld med full restaurant, var servitøren oppmerksom og hyggelig, men hun sølte vin på Martha.

Terningkast


Harry
Hermine
Roy
Kjøkken
5
5
-
Pris
4
4
-
Omgivelser
5
5
-
Service
4
5
-
Gjennomsnitt
4,5
4,75
-



Totalvurdering: 4,63